Jennifer Aniston nosí obří prsten! Je od Pitta?

Jennifer Aniston 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

6. ledna 2020 12:30

Jennifer Anistonová je v poslední době často spojovaná s bývalým manželem Bradem Pittem. Všechny proto zaujal obří prsten na její ruce, který řada lidí hned považovala za dárek od herce. Co je na tom pravdy?

Nominaci za roli v seriálu The Morning Show sice neproměnila v zisk Zlatého glóbu, přesto zaujala Jennifer Anistonová během ceremoniálu blyštivým předmětem. Na prsteníček si navlékla obří prsten, který se ihned stal předmětem spekulací. Představitelka servírky Rachel je totiž od rozvodu s Justinem Therouxem oficiálně nezadaná.

Ihned se objevily domněnky, že šperk pochází od bývalého manžela Brada Pitta, který byl rovněž přítomen předávání Zlatých glóbů. Ačkoliv jsou po hercově rozvodu s Angelinou Jolie v kontaktu jen jako kamarádi, mnohá zahraniční média je k radosti fanoušků dávají ve svých článcích znovu dohromady.

Jennifer ale v poslední době vídají i s jinými muži. Třeba minulý týden si vyrazila do Mexika s režisérem Willem Speckem, který ji v minulosti obsadil do svého filmu Pařba o Vánocích. Za poslední půlrok to byla už několikátá příležitost, při které byli spatřeni společně.

Každopádně prsten nepocházel ani od jednoho z nich. Nakonec se ukázalo, že o propůjčení se postaral přímo slavný francouzský výrobce luxusních šperků Cartier. V sídle firmy zkrátka vědí, jak si získat pozornost.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt