Zamilovaný Brad Pitt? Děti mají na Jennifer Aniston vlastní názor!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 15:03

Přivést dospívajícím dětem do života někoho nového není jednoduché a své o tom údajně ví i Brad Pitt, který se podle nejrůznějších spekulací snaží obnovit vztah s Jennifer Anistonovou. Co na to říkají jeho potomci?

Brad Pitt se vloni po třech letech dohadů konečně rozvedl s Angelinou Jolie, se kterou společně vychovával šest dětí. Čtyři z nich teď údajně promlouvají do tatínkova partnerského života. Slavný herec je v poslední době často spojován s bývalou manželkou Jennifer Anistonovou. Jaký názor na ní mají?

Časopis Life & Style tvrdí, že zná odpověď. Čtyři nejmladší potomci hollywoodské hvězdy prý přivítali, že to jejich otec dává s exmanželkou opět dohromady, zatímco starší Maddox a Pax s ním od rozvodu s matkou zpřetrhaly vazby.

„Jennifer ví, jak udělat Brada šťastným, a děti vidí, jak moc se jejich táta změnil. Všimli si, že teď vypadá šťastněji a klidněji než dřív,“ konstatuje zdroj zmíněného magazínu. I když je oblíbený herec nejspíš opravdu šťastnější, důvody jsou s největší pravděpodobností úplně jiné.

Podle serveru Gossip Cop se Pitt a Anistonová rozhodně nesnaží obnovit vztah a zůstávají pouze kamarády. Radost ze života mu přinesl spíš fakt, že se zbavil problémů s alkoholem, jak nedávno přiznal v otevřeném rozhovoru.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston