Rytmus slaví narozeniny: Jasmina mu poslala dojemný vzkaz!

Rytmus a jeho manželka Jasmina 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 12:33

Rytmus má dnes narozeniny, a tak není divu, že první v zástupu gratulantů stojí manželka a matka jeho syna Sanela. Jasmina adresovala rapperovi dojemný vzkaz, který zveřejnila na sociální síti. Co v něm stojí?

Rapper Rytmus, mimochodem rodák z Kroměříže, dnes slaví 43. narozeniny. Oproti těm minulým přesně před rokem se leccos změnilo, tentokrát už je jeden z nejslavnějších Slováků současnosti milujícím otcem a manželem. Právě jeho žena Jasmina mu na sociální síti adresovala dojemný vzkaz.

Právě je dnes je podle svých slov obzvlášť šťastná. „Ještě víc jako obvykle, protože miluji tento den a mám chuť to vykřičet všude. Je to den tvých narozenin, lásko moje. Kdyby nebylo tohoto dne, nebylo by nic z tohoto nepopsatelně nádherného života, jaký máme,“ píše na instagramu.

„Pamatuji si, jak jsem ti přála před rokem, s myšlenkou, že tě nedokážu snad ani milovat víc… Ach, jak jsem se mýlila. Dnes, když mám možnost dennodenně vidět ten nejnádhernější obraz před očima – tebe, jak si tím nejvíc milujícím otcem našemu zázraku lásky – tak mám pocit, že mi srdce vybuchne,“ pokračovala balkánská kráska.

„Přeji ti, lásko moje, ať jsi navždy navždy miláčkem toho nahoře, který je k tobě tak štědrý, ať máš vždy přesně toto svoje dokonalé srdce a rozum, který si umí těchto darů vážit a těšit se z nich, ať tvoje výsledky mluví za tvůj talent tak jako doposud a ty si můžeš spokojeně lehat s vědomím, že do všeho dáváš maximum a že to stojí zato!“ přeje manželovi Jasmina.

Závěrem ještě jednou připomněla, jaké štěstí v Rytmusovi má. „Pokud mi může někdo v životě něco závidět, tak jsi to ty. Miluji tě,“ dodala.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič