Lexii Alijai (†21) zemřela: Smrt rapperky je záhadou!

Lexii Alijai 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

3. ledna 2020 10:02 | Aktualizováno: 4. ledna 2020 16:46

Hudební svět zasáhla hned na Nový rok jedna velmi smutná zpráva, která dorazila ze Severní Ameriky. Ve věku pouhých 21 let zemřela rapperka Lexii Alijai. Její smrt je zatím jedna velká záhada.

Americkou hiphopovou komunitu zasáhla v těchto dnech další smutná zpráva. Rapperka Lexii Alijai (†21) z Minnesoty, vlastním jménem Alexis Alijai Lynch, je po smrti, na Nový rok to potvrdila její rodina. Příbuzní označili úmrtí talentované hudebnice za nejhorší noční můru.

Podrobnosti o úmrtí rapperky zatím nejsou známé, mluvčí policie v St.Paul uvedla, že strážci zákona o události nemají žádné zprávy. Příčina smrti nebyla dosud objasněna.

„Jsi skutečná legenda. Těm, kteří znali její hudbu, ihned naskočila husí kůže. Odpočívej v pokoji, nikdy na tebe nezapomeneme! Došla mi slova… moje nádherná sestřenice s tak velkým talentem a jedinečnou duší. Tohle bylo moc brzy,“ napsala na facebooku její sestřenice Raeisah Clarková, rovněž hudebnice.

Rapperku proslavila spolupráce s písničkářkou Kehlani, která na sociální síti připojila vlastní vzkaz. „Jsem tak naštvaná, tak zmatená a mám zlomené srdce. Nevím, proč se tohle stalo. Byla jsi pro mě hvězda, protože si vždy říkala jen pravdu. Ty sis měla odnášet ceny a věšet si na zeď své úspěchy. Miluji tě a objímám celou tvou rodinu,“ vzkázala.

Témata: Lexii Alijai