Meghan zakopala válečnou sekeru? Tohle mluví za vše!

Vévodkyně Kate a Meghan 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 15:03

O napjatých vztazích uvnitř britské královské rodiny se toho napsalo již mnoho. Napětí mělo panovat i mezi bratry Williamem a Harrym a jejich manželkami. Podaří se jim s novým rokem zakopat válečnou sekeru?

Princ Harry a jeho žena Meghan prožili neobyčejný rok, za kterým měla potřebu se ohlédnout. Na svém instagramovém profilu zveřejnili více než minutu trvající video, z něhož jasně vyplývá, že největší událostí uplynulých měsíců bylo pro pár narození syna Archieho. Jenže Britové se zaměřili ještě na něco jiného.

Málokomu uniklo, že se rok 2019 nesl také ve znamení napětí mezi vévodou a vévodkyní ze Sussexu a princem Williamem s manželkou Kate. Harry dokonce v dokumentárním snímku, který palác moc nepotěšil, přiznal, že má se starším bratrem neshody. Ani mezi oběma dámami údajně nepanuje idylický vztah.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal), Pro 31, 2019 v 12:15 PST

Vévodkyně si údajně nerozumí navzdory faktu, že jsou vrstevnice – oběma je 38 let. Náznakem vzájemného porozumění ale byla už chvíle, kdy Kate projevila soucit a podporu poté, co si Meghan vylila srdíčko v emotivním televizním rozhovoru. Bilanční video poskytlo další důkaz, že k sobě dvě maminky pomalu nacházejí cestu.

Mezi záběry totiž nechybí fotka vévodkyň Kate a Meghan v hledišti All England Clubu během finále tenisového Wimbledonu. Naopak společný snímek bratrů Williama a Harryho na videu chybí.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)