Vévodkyně Kate v rozpacích: Šokující obsah přísně tajného psaní odhalen!

Vévodkyně Kate na houpačce 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. ledna 2020 10:04 | Aktualizováno: 2. ledna 2020 23:07

Královskou rodinu bez vévodkyně Kate si Britové už několik let neumí představit, sympatická manželka prince Williama si je opravdu získala. Řadu poddaných ale možná překvapí, jak se chovala zhruba před 10 lety. Prozradilo to přísně tajné psaní.

Zatímco do nové dekády vstupuje vévodkyně Kate jako už zaběhnutá členka královské rodiny, tu právě uplynulou začínala ještě jako řadová britská občanka. V roce 2010 se s princem Williamem zasnoubili, ovšem ona se na svou budoucí roli pečlivě připravovala už od roku 2008. Právě z toho roku pochází psaní, jehož šokující obsah se povedlo po letech odhalit.

Královský expert Adam Helliker totiž dle serveru express.co.uk zjistil, že Middletonová tehdy posílala přátelům emaily s jednou velice konkrétní prosbou. Chtěla se totiž zbavit neformálního oslovení Kate, a tak je žádala, aby jí říkali celým křestním jménem Catherine. Odezva nebyla nijak zvlášť pozitivní.

Kamarádi ženy, která měla namířeno do útrob královských paláců, byli zaskočeni. Jeden z nich se nechal slyšet, že byl prosbou značně překvapen, ačkoliv tušil, že dříve nebo později dojde ke královské svatbě Kate a Williama. Minimálně v médiích se ovšem familiérnější verze svého jména nezbavila.

Vévodkyní se Kate stala na konci dubna 2011 po svatbě s princem ve Westminsteru. Budoucí královský pár se od té doby dočkal tří potomků. V poslední době se navíc spekuluje o možném dalším těhotenství.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)