Přátelé: Aniston a spol. oslavili čtvrtstoletí a řeší návrat do TV!

Přátelé 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 20:37

Dění kolem legendárního seriálu Přátelé bylo letos nevídaně turbulentní. Sitcom oslavil 25 let na obrazovkách, diváky ale zaujaly především spekulace o možném návratu na televizní obrazovky. Jak to s ním vypadá?

Letošní rok se nesl ve znamení jednoho zajímavého televizního výročí. V roce, kdy uplynulo čtvrtstoletí od chvíle, co americká televize NBC začala vysílat kultovní sitcom Přátelé, který se nakonec dočkal deseti řad, 236 epizod a velkého úspěchu po celém světě, se intenzivně spekulovalo o jeho návratu na obrazovky. 

V médiích se objevily informace, že zatímco dámská část obsazení seriálu by se comebacku nebránila, pánové měli být zásadně proti. Nejaktivněji se v celé záležitosti angažovala představitelka servírky Rachel. 

Jennifer Anistonová nejprve v jedné z americký talk show prohlásila, že se na „něčem“ pracuje, zatím ale není jasné, co to „něco“ je. Taková slova logicky nenechala fanoušky v klidu. Všechny zajímalo, o čem je vlastně řeč. Diváci se nakonec dočkali odpovědi.

Podle posledních informací z listopadu celé původní herecké obsazení sitcomu jedná o účasti ve „speciálu“, žádné bližší podrobnosti ale nejsou známé. Mohlo by jít např. o formu, kde by herci vyprávěli historky z natáčení. Warner Bros i HBO Max zatím odmítají cokoliv komentovat. Tak uvidíme, zdali dojde v novém roce k průlomu. 

Témata: Přátelé Jennifer Aniston