Královna v šoku: Zhýralý princ dostal o Vánocích další zákaz!

Královna Alžběta II. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

29. prosince 2019 14:17

Královna Alžběta nemá klid ani o Vánocích, nejspíš už si přeje, aby byl tento rok u konce. I o svátcích totiž budí kontroverze její syn Andrew, kterého královská rodina prakticky vydědila. Co se kolem něj děje tentokrát?

Královská rodina sice prince Andrewa kvůli jeho skandálu se zneužíváním žen naoko vydědila, tradiční oslavy Vánoc na privátním sídle Sandringham v hrabství Norfolk se ale podle dostupných informací zúčastnil, na rozdíl od prince Harryho a jeho ženy Meghan, kteří vyrazili na dovolenou do zámoří.

Královna Alžběta synovi řekla, že je nadále členem královské rodiny, a tak se bude nadále účastnit třeba oficiální oslavy jejích narozenin a během důležitých událostí má být na balkoně Buckinghamského paláce. Zároveň ale vyhodnotila, že bude lepší, když se na některých místech Andrew neobjeví.

Součástí vánočního programu královské rodiny je samozřejmě i návštěva kostela svaté Máří Magdaleny nedaleko sídla. Zatímco panovnici či jejího nejstaršího syna Charlese objektivy zachytily, vyděděného vévodu z Yorku nikoliv. 

Podle serveru thesun.co.uk mu byl vstup do kostela vlastně zapovězen. Vzhledem k tomu, z čeho je nařčen, se tomu vlastně ani nelze divit. Princ Andrew totiž čelí obvinění ze sexuálního obtěžování, což ale popírá. 

Témata: Královna Alžběta II. princ Andrew (syn královny Alžběty) královská rodina (gbr)