Brad Pitt a Jennifer Aniston: Co se stane roky po rozvodu, nečekal nikdo!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. prosince 2019 12:56 | Aktualizováno: 29. prosince 2019 17:58

Roky plynuly a nic nenasvědčovalo tomu, že by exmanželé Brad Pitt a Jennifer Anistonová ještě někdy po rozvodu našli společnou řeč. V posledních měsících je ale některá média dávají opět dohromady. Kde je pravda?

V záplavě nedoložených zpráv o nynějším vztahu exmanželů Brada Pitta a Jennifer Anistonové je mnohdy těžké se zorientovat. Navzdory tvrzení mnoha zahraničních médií to nedávají znovu dohromady, ale i relevantní zdroje naznačují, že se jim daří opět hledat společnou řeč.

Podle serveru cas.sk se představitelka servírky Rachel ze seriálu Přátelé dlouho nemohla s rozvodem srovnat, v poslední době ale dokáže hvězdnému americkému herci opět věřit. Potvrzují to i zdroje z jejich nejbližšího okolí.

„Obnovili mezi sebou pouto a jejich přátelství teď, když jsou oba svobodní, zesílilo o dost víc, než jak tomu bylo v uplynulých letech. Oběma došlo, na čem v životě opravdu záleží, a protože se milují, jsou nadšení z toho, že jsou si zase tak blízcí. Důvěřují si a s láskou přistupují k faktu, že se opět mají o koho opřít,“ píše magazín Hollywood Life. 

Pitt ale zároveň nedávno vyvrátil, že by momentálně měl jakýkoliv romantický vztah. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ řekl narovinu v rozhovoru pro magazín New York Times.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston