Michael Schumacher: Vzkaz plný naděje pár dní před výročím úrazu!

Michael Schumacher 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. prosince 2019 9:24 | Aktualizováno: 27. prosince 2019 16:58

Ani po šesti letech od vážného úrazu není zcela jasné, jaký je zdravotní stav Michaela Schumachera. Pár dní před smutným výročím ale zazněl od jeho rodiny vzkaz plná naděje. Co vzkazuje jeho manželka Corinna?

V neděli uplyne už šest let od chvíle, co si Michael Schumacher přivodil vážný úraz hlavy, přestože měl ochrannou helmu. 29. prosince 2013 sjížděl neupravený svah, upadl a nešťastně se udeřil hlavou do skály. Prakticky od té doby jsou zprávy o zdravotním stavu mnohonásobného mistra světa formule 1 jen velice kusé a nekonkrétní.

Navzdory nejrůznějším spekulacím je legendární pilot naživu, ale rodina – údajně na jeho přání – neposkytuje moc informací. Něco málo jsme se letos přece jen dozvěděli. Schumacher byl např. hospitalizován v nemocnici v Paříži, kde se měl podrobit experimentální léčbě pomocí kmenových buněk. Její výsledky ale nejsou známé.

Před smutným výročím ale prolomila mlčení Schumacherova manželka Corinna, která poslala fanouškům následující vzkaz. „Velké věci začínají malými krůčky. Hodně malých částí může vytvořit velkou mozaiku,“ uvedla prostřednictvím fanklubu, který se pustil do projektu Keep Fighting Michael (Bojuj dál, Michaeli).

„Společně jsou všichni silnější, a díky takhle spojeným silám může hnutí Keep Fighting Michael lépe podporovat ostatní,“ vzkázala ještě Corinna. Víru si udržují i členové fanklubu.

Témata: Michael Schumacher