Macaulay Culkin: Kvůli Sám doma se naštval hned několikrát!

Herec Macaulay Culkin ve snímku Sám doma 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. prosince 2019 20:35

I v Česku si lidé o Vánocích rádi pustí legendární komedii Sám doma. Představitel Kevina Macaulay Culkin se kvůli filmu hned několikrát naštval. Poprvé už při natáčení, podruhé letos. Co se stalo?

K Vánocům neodmyslitelně patří nejen osvědčené české pohádky, ale i zahraniční vánoční filmy. Dobrým příkladem je legendární série Sám doma, kde roli malého Kevina ztvárnil Macaulay Culkin. Během natáčení prvního dílu legendární komedie ho jedna věc vyvedla z míry.

Joe Pesci, který hrál padoucha Harryho, ho totiž během jedné natáčecí scény v zápalu kousl do prstu, což Culkina podle jeho vlastních slov skutečně naštvalo. Pesci se mu navíc snažil mimo natáčení schválně vyhýbat, aby byly jeho filmové reakce uvěřitelnější. Culkin v rozhovorech přiznal, že se ho pak skutečně bál.

Společnost Disney letos ohlásila šílený plán. K nelibosti diváků plánuje remake snímku z roku 1990 pro kanál Disney+. Oznámil to nynější ředitel legendárních studií Bob Iger, ale kladnou odezvu si rozhodně nevysloužil. Původní Sám doma má totiž dodnes velmi dobré hodnocení, na tuzemském serveru ČSFD si vysloužil 86 %.

Diváci proto filmařům vzkazují, aby se od filmu „drželi dál“ a „nechali ho na pokoji“. Na sociální síti se ke kritikům připojil i sám Macauley Culkin. Tak uvidíme, jak to dopadne. 

Témata: Macaulay Culkin film Sám doma