Harry a Meghan: Na Vánoce zmizeli, ale ukázali Archieho!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. prosince 2019 14:25

Členové britské královské rodiny mají ve zvyku posílat speciální vánoční pohlednice a výjimkou v tom nejsou ani princ Harry a vévodkyně Meghan, ačkoliv letos tráví svátky mimo Velkou Británii.

Vévodkyně Meghan a princ Harry ostatní členy britské královské rodiny o Vánocích moc nepotěšili. Na konci roku si totiž vybrali v paláci dovolenou a vyrazili i s malým Archiem do USA, s královnou Alžbětou a spol. tedy nestráví svátky na privátním sídle Sandringham v hrabství Norfolk.

Srdce nejbližších i fanoušků si alespoň získali vánoční pohlednicí, kterou zveřejnil twitterový účet The Queen’s Commonwealth Trust. „Sdílíme tu nejhezčí vánoční pohlednici od našeho prezidenta a viceprezidentky, vévody a vévodkyně ze Sussexu. Přejeme všem šťastné a veselé Vánoce,“ vzkázala organizace.

Just sharing the sweetest Christmas Card from our President and Vice-President, The Duke and Duchess of Sussex. Very Merry Christmas, everyone! pic.twitter.com/McOcHALoGl

— The Queen's Commonwealth Trust (@queenscomtrust) 23. prosince 2019

Harry a Meghan mají za sebou výjimečný rok 2019, a to především z jednoho jediného důvodu. Na jaře se jim narodil chlapeček Archie, který nechybí v popředí vánoční pohlednice. Evidentně roste jako z vody.

Jak už vás stars24.cz informoval, sváteční pohlednici připravila i rodina následníka trůnu, prince Williama, a jeho ženy Kate.

Témata: Princ Harry Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor královská rodina (gbr)