Jennifer Aniston a Angelina Jolie: Schyluje se k hádce kvůli Pittovi?!

Jennifer Aniston a Angelina Jolie 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. prosince 2019 15:00

Brad Pitt je i v 56 letech pro ženy stále atraktivní, a tak není divu, že dokáže vzbudit vášnivé diskuze. Pohádat se kvůli němu dokonce hodlají jeho bývalé manželky a kolegyně ze světa hollywoodského filmu.

Mezi osudové ženy v životě Brada Pitta patří Jennifer Anistonová a Angelina Jolie. První jmenovanou nejprve vystřídala ta druhá, letos se ale intenzivně spekuluje, že to herec dal znovu dohromady s hvězdou seriálu Přátelé. Pitt sice všechny spekulace dementoval, ale některým zahraničním plátkům je to úplně jedno.

Podle magazínu Globe se schyluje k hádce mezi oběma herečkami z očí do očí na lednovém předávání Zlatých glóbů. Rozhodně to prý nebude hezká podívaná. „Nebude to pěkné, pokud na ně Angelina narazí, zvlášť pokud zrovna budou spolu,“ tvrdí zdroj magazínu.

Obě ženy si údajně nemají v lásce. Anistonové se nelíbí, jak se Angelina zachovala ve věci rozvodu s Pittem. Jolie naopak nedokáže pochopit, že se její sokyně do těchto záležitostí stále plete. Jenže jak se opět ukázalo, k žádnému střetu kvůli Bradu Pittovi nejspíš nedojde.

Server Gossip Cop se totiž obrátil na zástupce obou hereček. Zatímco Pitt a Anistonová jsou na Glóby nominováni a předávání se zúčastní, Angelina Jolie nikoliv. Mluvčí Anistonové navíc vyvrátil, že by mezi sebou herečky měly spor. Podle ní mezi nimi žádný vztah není.

Témata: Jennifer Aniston Angelina Jolie Brad Pitt