Vévodkyně Meghan: Další PORUŠENÍ PROTOKOLU!

Meghan Markle při rozhovoru 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. prosince 2019 21:30 | Aktualizováno: 23. prosince 2019 7:09

Britská vévodkyně Meghan je známa tím, že si s královským protokolem příliš hlavu neláme. Naposledy se médiím ukázala, když poskytla rozhovor televizi ITV o mateřství. Poté zmizela z veřejného života. I tímto krokem ale protokol porušila.

Meghan v rozhovoru například přiznala, že být matkou v královské rodině není vůbec lehké. Uvedla to pro televizi ITV, která chystá dokument o její cestě s princem Harrym a synem Archiem do Afriky.

"Když máte miminko, tak... však to znáte," dodala. Mateřskou roli totiž měla o to těžší, že byla v neustálém hledáčku médií. A tento tlak včetně permanentního dozoru členů královské rodiny se na ní podepsal.

Meghan dodala, že poslední rok pro ni byl velmi obtížný. Když se jí novinář zeptal, jak to zvládá, poděkovala mu. "Málokdo se mě zeptal, jestli jsem v pořádku," dodala.

ITV ale zveřejnila výňatky z rozhovorů v době, kdy Harryho bratr princ William s manželkou Kate pobývali na návštěvě Pákistánu. Televize navíc zveřejnila útržek z rozhovoru ve stejný den, kdy stanice CNN odvysílala první interview s Kate.

Za to si ale vysloužila dávku kritiky. Komentátor televize SkyNews Rhiannon Mills totiž tvrdí, že v královské rodině existuje pravidlo, že členové nesmí dělat nic, co by přitahovalo pozornost, když je některý člen královské rodiny mimo Británii. 

Témata: Meghan Markle