Jennifer Aniston a Brad Pitt: Po žádosti o ruku společná vánoční party!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 9

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 20:17 | Aktualizováno: 20. prosince 2019 11:57

Exmanžele Jennifer Aniston a Brada Pitta stále častěji dávají dohromady nejrůznější spekulace, ale také fanoušci, kteří by si přáli, aby k sobě bývalí manželé opět našli cestu. V těchto dnech dorazila další zajímavá informace.

Od rozvodu Brada Pitta s Angelinou Jolie dávají nejrůznější zahraniční média pochybné pověsti opět dohromady hvězdný pár Pitt a Jennifer Anistonová. Nově se objevily spekulace, že se bývalí manželé opět zasnoubili. O jejich dobrém vzájemném vztahu ale píšou i renomovanější média.

Naposledy to byl časopis People, podle kterého hollywoodský herec nechyběl na tradiční vánoční party seriálové hvězdy. Ostatně letos už se měl účastnit oslavy padesátin exmanželky. „Od jejích narozenin jsou občas v kontaktu, ale udržují vztah na přátelské úrovni,“ prozradil zdroj magazínu.

V kontaktu jsou ale oba herci déle, první krok údajně udělal Pitt, a to už v roce 2016, když umřela matky Anistonové Nancy Dowová. Herec se o čtyři měsíce později rozešel s Angelinou. Jakmile se s ní začal soudit o děti, ozvala se naopak jemu představitelka servírky Rachel ze seriálu Přátelé.

Pitt ale teprve před pár dny vyvrátil, že by momentálně měl jakýkoliv romantický vztah. „Nevím už ani, s kolika ženami mě za poslední tři roky spojovali. Nic z toho nebyla pravda,“ řekl narovinu v rozhovoru pro magazín New York Times.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Pitt - Aniston