Královna se dožaduje svého: Harry, Meghan, zpátky do práce!

Královna Alžběta, vévodkyně Meghan a princ Harry 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 12:26 | Aktualizováno: 19. prosince 2019 17:29

Princ Harry a vévodkyně Meghan se rozhodli strávit konec letošního roku mimo Velkou Británii, a to k nelibosti královny Alžběty. Panovnici podle nejnovějších informací došla trpělivost a žádá návrat páru domů. Existují o tom důkazy?

Jak je známo, princ Harry a jeho žena Meghan si na konci turbulentního roku 2019 vybrali několikatýdenní dovolenou a odcestovali do Spojených států, odkud se nehodlají vrátit ani na tradiční rodinnou oslavu Vánoc na privátním sídle Sandringham v hrabství Norfolk. Už několikrát se ale objevilo, že královna Alžběta z toho není zrovna nadšená.

Podle magazínu Life & Style dokonce tento týden nařídila páru, aby dovolenou ukončil a vrátil se do práce. Důvod? Princ Andrew už kvůli skandálu a princ Philip kvůli chatrnému zdraví dál nevykonávají královské povinnosti, a tak si panovnice přeje, aby vévoda a vévodkyně ze Sussexu vypomohli.

„Meghan a Harry zmizeli v nejhorší možnou chvíli, kdy se to rodině opravdu nehodí. Královna po nich nyní požaduje, aby se vrátili do práce,“ konstatuje zdroj uvedeného magazínu z okolí královské rodiny.

Server Gossip Cop považuje tyto informace za smyšlené. Dokládá to např. konstatováním, že princ Philip odešel do důchodu už před více než dvěma lety. Včera navíc proběhl tradiční sváteční oběd, na kterém Harry a Meghan nebyli přítomni, což svědčí o tom, že buď žádný příkaz vrátit se nedostali, nebo se rozhodli ho neuposlechnout.

Témata: Královna Alžběta II. Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr)