Vévodkyně Kate v rozpacích: William udělal neslýchanou věc!

Vévodkyně Kate a princ William 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. prosince 2019 10:01

O možných problémech vévodkyně Kate a prince Williama se píše opravdu málokdy, v těchto dnech ale ve Velké Británii vypukl skandál. Následník trůnu šokoval poddané tím, že udělal opravdu neslýchanou věc.

Princ William a vévodkyně Kate jsou dáváni za příklad jako téměř dokonalý pár. Důkaz o tom měli podat i ve vánočním speciálu pořadu televizní kuchařky Mary Berryové, jenže se stalo něco nevídaného. Britům to neuniklo, a tak už probíhá bouřlivá debata o tom, co to mělo znamenat.

Následník trůnu a jeho žena se před kamerami mimo jiné sešli s dobrovolníky charitativních organizací. Právě během tohoto setkání došlo k momentu, který uvedl poddané do rozpaků. Princ položil manželce ruku něžně na rameno, ale ona sebou cukla, jako kdyby se jí vlastní choť hnusil. Lidé si to logicky začali vysvětlovat po svém.

Kate shaking off William's hand on her shoulder during #ABerryRoyalChristmas pic.twitter.com/NyzjdKC3rk

— Caitlin McBride (@mcbride_caitlin) 16. prosince 2019

Někteří diváci přiznávají, že je video tak fascinuje, že si ho pouští stále dokola. Mnozí Britové berou záběry jako důkaz, že mezi budoucím královským párem něco není v pořádku. Podle většiny se však nabízí jedno spolehlivé a smysluplné vysvětlení.

Princ William a jeho žena Kate totiž nikdy nedávali city tak najevo, jako to dělají např. Harry a Meghan, naopak se snaží být taktní a dodržovat královský protokol. Fanoušci monarchie navíc poukazují na to, že ve zbytku pořadu měli oba dobrou náladu a žádný další náznak napětí mezi nimi už se neobjevil.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)