Jennifer Aniston: Dvojité rande s Bradem Pittem?!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. prosince 2019 12:31

Spekulace o znovuzrození vztahu bývalých manželů Jennifer Anistonové a Brada Pitta neutichají ani poté, co herec řekl, že jde o výmysly. Podle nejnovějších informací si hollywoodské hvězdy naplánovaly dvojité rande.

Jennifer Anistonová je poslední dobou často spojována s exmanželem Bradem Pittem, který se ale nechal slyšet, že ani neví, s kolika ženami ho média v posledních letech dávala dohromady, každopádně nikdy to prý nebyla pravda. Jeho bývalá žena teď údajně vyrukovala s plánem, díky kterému umlčí veškeré spekulace.

Oba herci se mají v lednu účastnit vyhlášení Zlatých glóbů, na které jsou oba nominováni. Podle magazínu Woman‘s Day chce Anistonová využít této sledované akce k tomu, aby s Pittem popřeli, že jsou zase spolu. Její plán zní následovně – oba s sebou vezmou osobu opačného pohlaví jako svůj doprovod.

„Chce využít příležitosti a ukázat, že ačkoliv spolu fungují, všechny citu už jsou striktně platonické,“ tvrdí zdroj z okolí herečky. Pitta vyzvala, aby vzal svou údajnou známost Alii Shawkatovou, zatímco ona požádala exmanžela Justina Therouxe, se kterým to prý chce dát znovu dohromady.

Server Gossip Cop se na tvrzení magazínu podíval a označil je za výmysly. Anistonová se podle jeho informací, které často pocházejí přímo od zdroje, nesnaží dát znovu dohromady ani s jedním z bývalých manželů.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Justin Theroux Alia Shawkatová