Princ William přiznal: Bezdomovci? Charlotte a George se dozvěděli tvrdou pravdu!

Princ William a vévodkyně Kate s dětmi 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

17. prosince 2019 10:31 | Aktualizováno: 17. prosince 2019 16:15

Princ William a vévodkyně Kate své děti nedrží na rozdíl od vévodkyně Meghan stranou od veřejného života. Naopak, seznamují je s těžkostmi každodenního bytí.

Britský princ William pokračuje ve stopách své matky, princezny Diany, a informuje své děti o společenských problémech, jako je bezdomovectví. 

"Vždy, když vidíme spát někoho na ulici, mluvím o tom a vysvětluji proč," řekl BBC William směrem k princi Georgovi a princezně Charlotte.

"Děti jsou velmi zvědavé. Ptají se, proč ti lidé nemohou jít domů," pokračoval. William a jeho manželka Kate, vévodkyně z Cambridge, mají ještě jedno dítě, prince Louise. 

Zatímco William a Kate vychovávají své děti tak, aby byly ve styku s veřejností, Princ Harry a vévodkyně Meghan by nejraději vychovávali malého Archieho v ústraní.

"Archie bude středem pozornosti, stejně jako jsou v centru zájmu cambridgské děti. Je to proto, že jsou jeho rodiče mladí, okouzlující, proto se o ně přirozené zajímáme," tvrdí odbornice Angela Mollardová.

Kate a William podle ní tuhle věc zvládají s bravurou. "Ano, vidíme jejich děti na veřejnosti, ale oni rozhodují o tom, jak. Díky sociálním sítím mají možnost šířit jen informace, které chtějí, a jen tak, jak si přejí," vysvětluje expertka, podle které by Harry a Meghan měli být razantnější. "Musí si víc stát za svým slovem, to jsme zatím u nich neviděli," dodala na závěr.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)