Vévodkyně Meghan tráví volno takhle: Palác na nohou!

Meghan Markle 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. prosince 2019 10:01

Náročný rok chtěli vévoda a vévodkyně ze Sussexu završit odpočinkem během dovolené, v paláci už ale možná litují toho, že jim dali souhlas. Zvlášť Meghan totiž slovo "volno" evidentně nic moc neříká.

Vévodkyně Meghan a princ Harry si na konci roku vybrali v paláci dovolenou a vyrazili i s malým Archiem do USA, aby zde trávili čas jako spořádaná rodina, což se normálně vzhledem k jejich vytížení úplně nedaří. Jenže odpočívat podle všeho úplně nevydrželi.

„Meghan má možná oficiálně dovolenou, ale rozhodně nesundala nohu z plynu. Volno a Díkůvzdání sice jsou časem, který věnuje především rodině, ale nemůžeme podceňovat, jakou sílu má,“ uvedl zdroj webu dailymail.co.uk. Někdejší herečka se prý v zámoří schází se zástupci PR agentury Sunshine Sachs, kterou si pár najal kvůli svým charitativním projektům.

Velkou pomocnicí je pro vévodkyni hlavně Thomas Morganové, která jim pomáhá budovat vztahy i v byznysu, zatímco sama Meghan se soustředí především na okruh přátel a celebrit. Právě v nich vidí zdroj peněz.

„Meghan sice cítí, že charita bude globální záležitostí, ale pří získávání peněz se soustředí na Hollywood a americké podnikatelské kruhy. Domnívá se, že bohatství v USA jí rychle přinese desítky milionů dolarů,“ dodává zasvěcený zdroj.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)