Jasmina Alagič začíná bilancovat: Letošek byl nenormální?!

Jasmina Alagič 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 21:26

Z letošního roku zbývá posledních několik dní, a tak začínají s bilancováním i celebrity. Jasmina Alagič toho v uplynulých měsících zažila opravdu hodně, není proto divu, že má nenormální pocity.

Posledních necelých dvanáct měsíců bylo v životě Jasminy Alagič opravdu přelomových a je jasné, že na rok 2019 nikdy nezapomene, ačkoliv se s ním musí pomalu loučit. Manželka rappera Rytmuse si to začíná uvědomovat, proto nastal čas na sociální síti bilancovat.

„Pomaličku začínám bilancovat tento rok. S nenormálně šťastným, spokojeným úsměvem na tváři,“ přiznala fanouškům na instagramu. Ostatně už před několika dny se balkánská kráska nechala slyšet, že jí a manželovi donedávna v životě něco chybělo. To už ale neplatí.

Stačí si totiž připomenout, že Jasmina letos v létě přivedla na svět prvorozeného potomka nejslavnějšího slovenského páru současnosti, chlapce Sanela. Už předtím navíc s Rytmusem stihla pohádkovou svatbu na zámku v Pezinku. 

Už i rapper si uvědomuje, že hudba není v jeho srdci na prvním místě. Prioritou je pro něj momentálně rodina. „Toto je víc jako všechny úspěchy,“ komentoval fotku, kterou vyvěsil na svém instagramovém profilu. 

Témata: Jasmina Alagič