Brad Pitt a Angelina Jolie: Po rozvodu změna pohlaví!

Jolie, Angelina 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 15:15

Brad Pitt a Angelina Jolie sice před několika měsíci dotáhli do konce rozvod, přesto spolu zůstávají v kontaktu kvůli důležitým rodinným záležitostem. Jeden z členů rodiny totiž přemýšlí o změně pohlaví.

Brad Pitt a Angelina Jolie letos na jaře právně dotáhli do konce rozvod, který se táhl od jejich rozchodu v roce 2016. Řešilo se v něm i opatrovnictví dětí včetně třináctileté dcery Shiloh. Právě s ní ale mají hollywoodské hvězdy momentálně starosti.

Podle serveru cas.sk si děvče přeje podstoupit změnu pohlaví. Růžové šatičky nebo sponky do vlasů jí ostatně nikdy moc neříkaly, radši nosila tepláky a hrála si s autíčkami. Potvrzují i to slova režisérky. 

„Má ráda tepláky, má ráda obleky, prostě se ráda obléká jako chlapec. Museli jsme jí ostříhat vlasy. Ani já, ani Brad jí nechceme diktovat, jak se má chovat nebo co má cítit. Musí na to přijít sama,“ řekla dle zmíněného webu Angelina, která tedy dceru podporuje. 

Ačkoliv se mluví o opaku, přání Shiloh má podle slovenského portálu i podporu Pitta. Dcera nejslavnějšího hollywoodského páru má však ještě čas na rozmyšlenou. Nutnou operaci, při které by jí lékaři změnili pohlaví, může absolvovat až v 18 letech.

Témata: Brad Pitt Angelina Jolie