Vévodkyně Meghan je těhotná? Britové dostali jasnou indicii!

Meghan Markle 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. prosince 2019 10:11 | Aktualizováno: 15. prosince 2019 9:00

Letos na jaře se vévodkyně Meghan poprvé stala maminkou, ale už po pár měsících se začalo spekulovat o jejím dalším těhotenství. Těsně před koncem dostali Britové jasnou indicii, jak to se sourozencem malého Archieho bude.

Britové si v posledních letech oblíbili možnost vítat novorozené členy královské rodiny. Spekuluje se o čtvrtém dítěti vévodkyně Meghan, ale ani její sokyně Meghan nemusí zůstat pozadu. Dokonce se objevují informace, že je se sourozencem letos narozeného syna Archieho těhotná už teď.

To však může spolehlivě vyloučit týdeník Us Weekly. Podle jeho informací zdroje z královského paláce potvrdily, že manželka prince Harryho momentálně není v očekávání. Na početí druhého potomka už se prý pár připravuje a přeje si, aby se to povedlo v příštím roce, jelikož rodina je jejich prioritou číslo jedna.

S oznámením těhotenství v roce 2020 počítají i britské sázkové kanceláře. Například firma Coral nyní operuje s kurzem 2:1 pro následující rok. Fanoušci monarchie tak dostávají jasné indicie, jak to s druhým dítětem vévody a vévodkyně ze Sussexu bude.

„Harry a Meghan se nijak netají touhou mít další dítě. Podle nás je příští rok horkým favoritem. Sázíme na to, že pár přivítá další královské miminko na světě v roce 2020,“ vzkázal dle webu express.co.uk nejen sázkařům bookmaker Harry Aitkenhead.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)