Princ Harry a Jennifer Aniston: Společné tajemství?!

Meghan Markle a princ Harry 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 12:32

Na britský královský trůn princ Harry s největší pravděpodobností nikdy neusedne, ve virtuálním světě ale na pomyslný trůn usedl. A nebyl sám, společnost mu dělala třeba americká herečka Jennifer Anistonová.

Princ Harry našel manželku v Hollywoodu, před časem se dokonce objevily zprávy, že si dělal zálusk na slavnou seriálovou herečku Jennifer Anistonovou. K romantickému vztahu mezi nimi nedošlo, ale jedna věc je přece jen spojuje a došlo na ní letos. Upozornil na to zahraniční server Gossip Cop.

Týká se to jejich působení na populární sociální síti Instagram. Vévoda ze Sussexu a jeho žena založili svůj profil „Sussex Royal“ v dubnu, jejich prvním příspěvkem bylo strohé oznámení, že jsou zde. Zájem byl přesto rekordní. Princ Harry a vévodkyně Meghan získali milion sledujících za 5 a tři čtvrtě hodiny a stali se novými držiteli tohoto rekordu.

Udrželi ho několik měsíců, konkrétně do října, kdy se na Instagram v souvislosti s premiérou svého nového seriálu The Morning Show připojila právě Jennifer Anistonová. Představitelka servírky Rachel z Přátel získala milion fanoušků za něco málo přes pět hodin od prvního přihlášení.

Abychom pochopili, do jakých sfér tito tři lidé rekord posunuli, je dobré se podívat do historie. První den letošního roku stanovil tehdy nový rekord korejský popový hudebník Kang Daniel. Milion sledujících ale střádal 11 a půl hodiny, tedy dvojnásobek času.

Témata: Princ Harry Jennifer Aniston Meghan Markle Instagram