Vévodkyně Kate počtvrté TĚHOTNÁ? Zazněla všeříkající slova!

Kate Middleton 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. prosince 2019 10:01 | Aktualizováno: 12. prosince 2019 22:18

Vévodkyně Kate už dala život třem dětem včetně budoucího krále George, přesto se spekuluje o tom, zdali svou rodinu přece jen ještě nerozšíří. Dokonce už se objevují zprávy, podle kterých už je ohledně čtvrtého těhotenství úplně jasno.

Velká Británie si v posledních letech oblíbila vítání novorozených členů královské rodiny, jako poslední zatím přibyl malý Archie. V zemi už se ovšem spekuluje o narození dalšího miminka, na čemž mají výrazný podíl sázkové kanceláře. Podle kurzů je vévodkyně Kate až ta třetí vzadu za princeznou Eugenií a vévodkyní Meghan, názor zasvěcenců je ale jasný.

„Kate mě z nich napadne jako první, opravdu,“ tvrdí dle serveru express.co.uk expertka na královskou rodinu Angela Mollardová s přesvědčením, že manželka prince Williama bezpochyby chce mít doma čtyři děti.

Souhlasí s tím i autorka knih o tzv. hypnoporodech. „Vévodkyně z Cambridge dělala mezi svými těhotenstvími pravidelné mezery. Dva roky mezi Georgem a Charlotte, tři roky mezi ní a Louisem. Na základě toho můžeme očekávat čtvrtého potomka velice brzy,“ řekla webu Katharine Gravesová.

Podle ní by bylo rozhodnutí páru mít další dítě správné z jednoho prostého důvodu. „Když žijete jako v akváriu, což je případ královských dětí, je nadmíru zdravé mít sourozence a vyrůstat s nimi,“ myslí si spisovatelka. Teď nezbývá než čekat, jestli se tyto předpovědi naplní.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)