Šafářová se těší na miminko: Nastávající maminku vítali v klubu!

Dominika Cibulková se těší na miminko 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 21:59

Ve světě tenisu se s maminkami roztrhl pytel. Lucie Šafářová vítá v klubu nastávajících rodičů svou slovenskou kolegyni Dominiku Cibulkovou, která těhotenství oznámila na sociální síti.

Měsíc po oficiálním ukončení tenisové kariéry čeká Slovenku Dominiku Cibulkovou nová životní kapitola v roli matky. Třicetiletá vítězka Turnaje mistryň z roku 2016 na instagramu oznámila, že je těhotná a s manželem Michalem Navarou se těší na prvního potomka.

Někdejší čtvrtá hráčka světového žebříčku a finalistka Australian Open z roku 2014 se na sociálních sítích pochlubila na společné fotografii s manželem snímkem z ultrazvuku. „Jsem více než nadšená, že vám mohu říct, že budeme tříčlenná rodina,“ napsala.

Na další miminko ve velké tenisové rodině se těší i česká tenistka Lucie Šafářová, která se prvního potomka dočká už za pár dní. Své slovenské kolegyni pogratulovala. „Gratulujeme, vítej v klubu,“ vzkázala za sebe i partnera Tomáše Plekance.

Konec tenisové kariéry Cibulková ohlásila v polovině listopadu na křtu autobiografie s názvem Tenis je můj život. Na kurtech se naposledy představila v květnu na Roland Garros, kde vypadla v prvním kole. Z dalších turnajů se pak musela odhlásit kvůli obnovenému zranění levé achilovky.

Témata: Dominika Cibulková Lucie Šafářová