Vévodkyně Kate řeší dilema: Dcera Charlotte jim dělá starosti!

princezna Charlotte Elisabeth Diana s matkou a vévodkyní, v pozadí otec, princ William. 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 19:50

Kromě královských povinností musí princ William po návratu do Velké Británie řešit i rodinné záležitosti, např. dárky, které jeho děti dostanou o Vánocích pod stromeček. Na seznamu přání se mu ale něco nezdá.

Princ William se před pár dny vrátil domů ze zahraniční cesty po Ománu a Kuvajtu a společně s vévodkyní Kate se vrhl do příprav Vánoc. Dvě jejich starší děti už jsou dostatečně staré na to, aby si sami něco přáli, rozhodující slovo ale mají jejich rodiče. Podle slovenského serveru cas.sk to vypadá, že přinejmenším jedna prosba přes ně neprojde.

Následník trůnu má údajně problém s jedním přáním své dcery. „Princezna Charlotte je po královně Alžbětě a je posedlá koňmi. Požádala o poníka, ale možná si na něj bude muset ještě rok počkat, protože William si myslí, že je na něho ještě příliš malá,“ uvádí dle zmíněného webu magazín Closer.

Větší šanci na úspěch má podle všeho šestiletý princ George. „Nadchl se pro tenis a požádal o novou raketu a taky stolní fotbal. Oba navíc dostanou dětskou soupravu na vaření, protože velmi rádi dělají nepořádek v kuchyni,“ konstatuje časopis.

Otázkou je, zdali rodiče neobejde sama panovnice a nepořídí pravnoučatům, co chtějí. Královna Alžběta utratí dle informací webu thesun.co.uk za stovky darů pro rodinné příslušníky i zaměstnance 30 tisíc liber, což dělá v přepočtu asi 900 tisíc korun.

Témata: Kate Middleton Princ William princezna Charlotte Elisabeth Diana Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)