NOVÉ FOTKY vévodkyně Meghan děsí palác: Musí okamžitě pryč!

Meghan Markle na fotkách, které už neměly spatřit světlo světa 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. prosince 2019 9:59 | Aktualizováno: 14. prosince 2019 14:43

Na internetu se objevily nové fotografie vévodkyně Meghan, které královský palác rozhodně nepotěšily. Rodina se totiž snaží mít vše pod dohledem a tentokrát se to úplně nepovedlo.

Prezentace vévodkyně Meghan je pod přísným dohledem královského paláce, v minulosti už se ale stalo, že do éteru unikly její fotografie, které se už neměly dostat na světlo světa. V těchto dnech se situace opakuje a palác musí opět rychle sjednat pořádek.

Tentokrát se provinila šperkařka Jennifer Meyerová, která na svém instagramovém profilu zveřejnila hned 12 fotografií manželky prince Harryho, na kterých maminka malého Archieho nosí šperky z její dílny. Podnikatelka u nich navíc odkazovala na vlastní webovou stránku a lákala lidi k jejich koupi.

Podle informací serveru express.co.uk už byly všechny snímky z účtu smazány. „Jennifer Meyerové bylo přikázáno, aby odstranila fotografie. Není pochyb o tom, že to mohlo Meghan i celé královské rodině uškodit,“ prozradil zdroj z okolí monarchie.

Královští i módní experti se ihned pustili do vzrušené debaty o kontroverzních fotkách. Podle Ingrid Sewardové vévodkyně opět překročila čáru mezi členkou královské rodiny a celebritou. „Nikdo nepochybuje, že značka Jennifer Meyerové z toho profituje,“ dodal PR expert Jason Panudy.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)