Meghan dostala lekci od Britů: Nechápe, do čeho se pustila!

Meghan Markle 9

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

10. prosince 2019 10:15

Vévodkyně Meghan dostala od kritických Britů další lekci. Poddaní jí dali jasně najevo, že vůbec neví, do čeho se pustila. Manželka prince Harryho jim zkrátka stále k srdci nepřirostla.

Už druhým rokem je vévodkyně Meghan členkou britské královské rodiny, ale čas od času stále působí dojmem, že neví, kam se vlastně přiženila. Vysvětlit se jí to prý snažil i novinář televize ITV Tom Bradby, který před pár měsíci natočil s párem dojemnou dokumentární zpověď.

„Někdy se snažíte lidem, kteří nejsou z naší země, vysvětlit, jaký je náš vztah k monarchii. Vzpomínám si, jak jsem to před dlouhou dobou vysvětloval Meghan. Bylo to během jednoho z prvních setkání s ní. V duchu jsem jí přál hodně štěstí,“ prozradil redaktor dle webu thesun.co.uk.

Spousta Britů pochybuje o tom, že se manželce prince Harryho podařilo pochopit britské vnímání monarchie. Bradby se podle svých slov snažil vévodkyni vysvětlit, co pro lidi znamená, když se členové britské královské rodiny objeví na balkonu. „Protože pokaždé, když se děje něco velkého, jsou na tom balkoně,“ konstatuje.

Asimilace americké vévodkyně bude zkrátka ještě nějakou chvíli trvat, vše je ale na dobré cestě. Britové jsou totiž rádi, že přivedla oblíbenému princi Harrymu na svět syna Archieho.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)