William opustil Kate a tři děti: Britové řeší, co ho k tomu vedlo!

Vévodkyně Kate a princ William 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

9. prosince 2019 21:57 | Aktualizováno: 12. prosince 2019 14:05

Princ William se jako budoucí král musí připravit na nejrůznější scénáře, ve vévodkyni Kate měl vždy spolehlivou oporu. Bude to platit i potom, co se odehrálo v uplynulých dnech?

Princ William a vévodkyně Kate mají podle všeho velice harmonický vztah. Před nedávnem absolvovali veleúspěšnou zahraniční cestu do Pákistánu. Když se ale připravilo další dobrodružství v cizině, na trojnásobnou maminku se jaksi pozapomnělo.

Velká Británie byla rázem na nohou a řešila, jestli se mezi manželi něco neděje. Všichni poukazovali na fakt, že ve veřejně dostupném programu cesty chyběla jakákoliv zmínka o vévodkyni. V těchto dnech se ukázalo, že princ William opravu manželku a tři děti opustil a do zahraničí odjel bez doprovodu rodiny.

Vévoda z Cambridge byl na návštěvě Kuvajtu a Ománu od neděle do středy. Cesta se uskutečnila na žádost ministerstva zahraničí a Commonwealthu a byla první návštěvou Jeho královské výsosti v obou zemích.

Za neúčastí vévodkyně ale není nutné hned vidět manželské neshody. William a Kate mají nadále harmonický vztah, v zemi se naopak často spekuluje o čtvrtém dítěti páru. Oficiálního oznámení dalšího těhotenství se ale fanoušci královské rodiny zatím nedočkali.

Témata: Princ William Kate Middleton královská rodina (gbr)