Princ Andrew byl ODPORNÝ! Drsná zpověď údajně oběti odhalila NECHUTNÉ DETAILY!

Princ Andrew, vévoda z Yorku, autor: Roosewelt Pinheiro/ABr

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. prosince 2019 16:11

Druhý nejstarší syn královny Alžběty II., princ Andrew, čelí kritice kvůli stykům s finančníkem Epsteinem i obvinění, že se zapojil do sexuálního zneužívání mladistvých dívek. Nyní promluvila jedna z jeho údajných obětí, a popsala šokující detaily!

Mladší bratr prince Charlese čelí obviněním, že se zapojil do sexuálního zneužívání mladistvých dívek, kvůli kterému měl být Epstein souzen, dokud nespáchal sebevraždu v cele newyorského vězení.

Jedna z Epsteinových obětí Virginia Giuffreová u soudu už dříve uvedla, že byla donucena k pohlavnímu styku s vícero vlivnými muži včetně prince Andrewa. Ten říká, že si žádné setkání s Guiffreovou nepamatuje.

Nyní ale žena prozradila další detaily. Už jako malá holka byla doma zneužívána, a proto utekla z domova. V té době jí podali "pomocnou" ruku americký boháč Jeffrey Epstein a jeho pomocnice, kteří jí nabídli práci masérky.

Postupně od ní ale začali vyžadovat nejen masáže, ale i sex. Navíc ji začali dohazovat vlivným mužům, včetně prince Andrewa, řekla televizi BBC.

S Andrewem se prý seznámila v londýnském klubu Tramp. "Je to nejstrašidelnější tanečník, jakého jsem v životě viděla. Pot z něj tekl na všechny strany," popisuje. Cestou domů jí v taxíku přikázali, aby se s Andrewem vyspala.

"Celé to netrvalo dlouho, ale bylo to nechutné. Nebyl ke mně zlý. Jen se pak postavil, řekl děkuji a odešel. Seděla jsem tam na posteli a cítila jsem se vyděšená a špinavá," dodala.

To ale Andrew popírá. Tvrdí, že fotka s je falešná a že se nepotí. "V té době jsem se po postřelení ve válce o Falklandy předávkoval adrenalinem, a prostě je pro mě téměř nemožné se potit," hájí se.

Témata: princ Andrew (syn královny Alžběty)