Princ na koberečku: Charles vysvětloval SKANDÁL!

Princ Charles 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. prosince 2019 16:14

Do nezáviděníhodné pozice se dostal jeden z členů britské královské rodiny. Princ Andrew nasekal pořádnou paseku a jeho starší bratr mu musel vysvětlil, jak velký dopad má jeho skandál na královskou rodinu. Navíc na to nebyl sám.

Královská rodina už prince Andrewa kvůli jeho skandálu se zneužíváním žen naoko vydědila, zdroje, které tvrdily, že jeho starší bratr Charles stojí o schůzku s ním, ale nelhaly. Podle informací serveru thesun.co.uk se odehrála na privátním královském sídle Sandringham v hrabství Norfolk a pánové si tam všechno vyjasnili.

„Bylo to celé velmi civilizované a klidné. Charles bratrovi řekl, že v blízké budoucnosti není cesty zpět,“ prozradil informátor s tím, že Andrew cítil, že k němu rodina chová špatně, ačkoliv mu zatím nebylo nic dokázáno. „Rozhodnutí ale akceptoval. Neměl jinou možnost,“ konstatuje zdroj.

Na místě byl přítomen ještě jeden člověk, manžel královny Alžběty. Pro svého syna rovněž neměl mnoho vlídných slov. „Philipovi je líto, že Andrew neumí žít obyčejný život. Myslí si o něm, že je moc extravagantní,“ dodal informátor.

Kauza kolem prince Andrewa monarchii v posledních týdnech velice škodí. Navíc opět spustila spekulace o abdikaci královny ve prospěch Charlese, kterého všichni vidí jako hlavního strůjce „vydědění“ vévody z Yorku z královské rodiny.

Témata: Král Charles III. (Karel III.) princ Andrew (syn královny Alžběty) Princ Philip královská rodina (gbr)