Královna JE MRTVÁ?! Británie se probudila do nejhorší noční můry!

Královna Alžběta a princ Phillip na svatbě Lady Gabrielly 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. prosince 2019 16:58 | Aktualizováno: 6. prosince 2019 1:00

Velká Británie se probudila do nového pracovního týdne a zároveň do nejhorší noční můry. Lidé se totiž mohli dočíst, že milovaná královna Alžběta je po smrti. Propukla země opravdu v pláč?

V záplavě spekulací o tom, že královské rodině v podstatě už roky vládne princ Charles, se dnes ráno objevila na sociálních sítích šokující zpráva. Třiadevadesátiletá královna Alžběta podle ní měla o uplynulém víkendu zemřít. Vzhledem k jejímu pokročilému věku by se její pravdivosti nemohl nikdo divit.

Každopádně podle serveru express.co.uk šlo o hoax neboli falešnou zprávu, která se začala šířit prostřednictvím twitteru. Panovnice podle ní měla zemřít v neděli ráno na infarkt. Informace měly pocházet od zdrojů z královské gardy.

„Vidím, že zase nastal ten čas v roce, kdy musím rozptýlit zvěsti o odchodu Její královské výsosti. Královna není mrtvá. Je naživu, má se dobře a vyhlíží návštěvu prezidenta Trumpa a dalších světových lídrů v Buckinghamském paláci při recepci NATO,“ prozradil královský expert Charlie Proctor.

Zprávu později dementoval i samotný Buckinghamský palác. Pravdou ovšem je, že monarchie má plán pro případ smrti královny Alžběty. Možná je nejvyšší čas ho zase oprášit.

Témata: Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)