Jennifer Aniston v slzách: Brad Pitt jí zase ZLOMIL SRDCE!

Jennifer Aniston 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 15:41

Brad Pitt a Jennifer Aniston jsou podle některých informací dvěma vrcholy milostného trojúhelníku, který řeší celý Hollywood. V těchto dnech ale mělo dojít k dramatickému rozuzlení, které herečku známou z Přátel pěkně sebralo.

Jak už vás stars24.cz informoval, kolem Brada Pitta se v posledních týdnech a měsících točí výrazně mladší herecká kolegyně Alia Shawkatová. Nikomu sice není jasné, zdali spolu něco mají, většina lidí se spíš přiklání k tomu, že nikoliv, přesto pár senzacechtivých médií pracuje s tím, že tomu tak je.

Řadí se sem např. magazín Star, který navíc Pitta spojuje i s exmanželkou Jennifer Anistonovou. Ten teď vyrukoval s článkem, podle kterého hvězda seriálu Přátelé o vztahu svého bývalého ví a vůbec s tím není spokojená.

„Jen byla v restauraci s přáteli, když se dozvěděla, že Brad randí s Aliou. Když otevřela esemesku, koutky úst jí spadly dolů,“ tvrdí zdroj magazínu, který měl být všemu přítomen. Anistonová se prý následně omluvila a odešla na toalety, kde se snažila uklidnit. „Přesto se nakonec rozbrečela,“ prozradil informátor.

Když se pak herečka vrátila ke stolu, přátelé údajně poznali, že není v pořádku. „Brad jí zase zlomil srdce,“ konstatuje zdroj. Problém je v tom, že podle serveru Gossip Cop vychází magazín Star z neexistující výchozí situace. Žádný milostný trojúhelník Pitta, Anistonové a Shawkatové není. Hollywoodský herec oficiálně nerandí ani s jednou ze zmíněných hereček.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt Alia Shawkatová Pitt - Aniston