Monika Potokárová (†27): Děsivé svědectví rodiny herečky z Národního!

Monika Potokárová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

29. listopadu 2019 10:36

Talentovaná slovenská herečka Monika Potokárová si podle všeho sama vzala život. Pochopit to ani po několika dnech nemohou především rodinní příslušníci. Děsivé svědectví podala například její starší sestra Erika.

Jak už vás stars24.cz informoval, celé Slovensko řeší náhlou a nečekanou smrt Moniky Potokárové (†27), herečky tamního Národního divadla. Podle informací tamních médii spáchala sebevraždu. Především její rodina, která už učinila jedno nečekané rozhodnutí týkající se pohřbu, stále nemůže pochopit, co se stalo.

„Byla to nejlepší sestra na světě. Měla o dvanáct roků méně než já, takže jsem pro ní byla někdy i jako máma. Teď, když se dostávala do věku, že jsme mohli být víc sestry a bavit se jako dvě ženy, stala se tato nepochopitelná věc. Neumíme si to nijak vysvětlit,“ svěřila se serveru cas.sk sestra Potokárové.

Podle ní byla Monika, jejíž bezvládné tělo objevili v pondělí, ještě o víkendu v kontaktu s rodiči. „Monika ještě v sobotu hovořila s mámou, aby jí objednala žehličku. Hovořila s rodiči i den před tragédií. Možná je za tím něco jiného, ale nevíme co. Večer před neštěstím se chystala na nějakou party. Kdo ví, co se mohlo stát...“ prozradila Erika.

Obě sestry se naposledy viděly před měsícem. „Zjevila se u mě zčistajasna, bez ohlášení. To byl přesně její styl. Vůbec nepůsobila dojmem, že by se přišla rozloučit, nebo že by měla černé myšlenky,“ zavzpomínala sestra členky souboru SND.

Sestra Potokárové navíc v podstatě vyloučila, že by za vším mohly být partnerské neshody. „S Robom (manželem Moniky – pozn. red.) jsem se viděla asi jen dvakrát. Byl velmi milý a moji rodiče vždy říkali, že Moniku velmi miluje. V našich očích bylo mezi nimi všechno v pořádku,“ dodala Erika. Nečekaná smrt herečky tak nadále zůstává záhadou.

Témata: Monika Potokárová