Madonna ruší koncerty! UŽ TO NEDÁVÁ!

Madonna 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

28. listopadu 2019 21:49

Hvězda prvního formátu, zpěvačka Madonna, byla nucena zrušit své koncerty v rámci turné Madame X. Důvodem jsou trýznivé bolesti!

Madonně by mohl její elán v 61 letech leckdo závidět, faktem ale je, že i ona na sobě pociťuje stárnutí. Trpí bolestmi, které jsou podle jejích slov zdrcující.

"Prosím odpusťte mi tento nečekaný zvrat událostí. Vystupovat každý večer mi přináší tolik radosti a zrušit to je pro mě trest, ale bolest, kterou teď trpím, je zdrcující a musím odpočívat a poslouchat doktory, abych se mohla vrátit silnější a lepší a pokračovat v cestě Madame X s vámi všemi," vzkázala zpěvačka.

Nestárnoucí rebelka se na letos vydané desce desce ovlivněné latinskými rytmy stylizuje do postavy Madame X, tajné agentky, která neustále mění identitu a jejím poselstvím je boj za svobodu. Ve skladbách se objevují témata jako práva žen, leseb, gayů, bisexuálů a transsexuálů (LGBT), která jsou podle zpěvačky i dnes aktuální.

Popová legenda, kterou v roce 1984 proslavil hit Like A Virgin, se o práva komunity LGBT zasazuje dlouhodobě, známá je také pro svou charitativní činnost v Africe.

Na desce se Madonna zabývá i zákonem o držení zbraní, který je v USA předmětem vyostřené debaty. Ve skladbě I Rise se objeví úryvek projevu jedné ze studentek, která přežila střelbu na střední škole ve floridském Parklandu v roce 2018.

Témata: Madonna