Meghan a Kate na nože? Válka vévodkyň nabírá na obrátkách!

Britští princové William a Harry s manželkami 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. listopadu 2019 10:04

Napětí kolem královské rodiny by se v těchto dnech dalo krájet. Týká se to i vévodkyň Meghan a Kate, které si podle řady zdrojů z Velké Británie jdou po krku. A právě před Vánoci prý nabírá jejich konflikt na obrátkách.

Britská královská rodina rozhodně nezažívá nejšťastnější období ve své dlouhé historii. Skandálů přibývá jako hub po dešti a dějí se nevídané věci. Třeba princ Harry před časem přiznal, že mají s bratrem Williamem jisté neshody. Idyla pak podle všeho nepanuje ani mezi jejich manželkami.

O vzájemném napětí mezi vévodkyněmi Meghan a Kate se ve Velké Británii spekuluje už delší dobu. Poté, co si první jmenovaná vylila srdíčko v emotivním televizním rozhovoru, se blýskalo na lepší časy. Manželka prince Williama prý tehdy projevila soucit a rivalce zatelefonovala, aby jí podpořila. U toho ale všechno zůstalo.

Předpoklad, že když jsou obě vévodkyně vrstevnice – je jim 38 let, tak si budou rozumět, se míjí s realitou. Zájmy obou vznešených dam jsou totiž značně odlišné. Zatímco Kate má nepochybně na prvním místě svou rodinu, bývalou herečku Meghan stále neopustila touha stát v záři reflektorů. Ke sblížení proto nepomohlo ani narození malého Archieho.

Fanoušky monarchie o opaku nepřesvědčila ani informace o telefonickém hovoru obou vévodkyň. „Zapomeňte na nějakou otočku o 180 °, nic se nezměnilo. Ani teď spolu nikdo nemluví, nikdo nezjišťuje, jak se má ten druhý,“ ozývá se dle webu ahaonline.cz z paláce. Takové ticho před bouří není dobrým znamením.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)