Monika Potokárová (†27) zemřela: Detaily nečekané smrti herečky z Národního!

Monika Potokárová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. listopadu 2019 19:27 | Aktualizováno: 26. listopadu 2019 21:38

Nečekané úmrtí mladé členky souboru Slovenského národního divadla řeší celé Slovensko. Do médií unikly další okolnosti případu, který nechápou fanoušci ani divadelní kolegové. Co se včera v Bratislavě stalo?

Jak už vás stars24.cz informoval, Slovensko oplakává tragickou smrt talentované herečky z tamního Národního divadla Moniky Potokárové (†27), která si podle všeho sáhla na život sama. Kolegové z divadelních prken to nemohou pochopit.

K neštěstí došlo v pondělí ráno v centru Bratislavy v bytě jejího manžela a kolegy z Národního divadla Roba Rotha. V dopoledních hodinách přivolaní záchranáři už pouze konstatovali smrt. „Moniku našel doma právě Robo. Je z celé události velmi zdrcený,“ prozradil serveru cas.sk zdroj z hercova okolí.

Ještě v sobotu se přitom Potokárová objevila na jevišti SND v představení Vedlejší účinky. V rámci souboru patřila k nejvytěžovanějším herečkám, v repertoáru měla celkem 12 postav. Členkou ansámblu se stala teprve před třemi lety, už předtím ale v SND vystupovala během studia herectví.

Mimo divadlo se věnovala i filmovému a televiznímu herectví. Čeští diváci ji mohli vidět v seriálu Panelák, který se svého času vysílal i u nás.

Témata: Monika Potokárová