Jennifer Aniston ostrouhala? Brad Pitt ji prý vyměnil za mladší!

Brad Pitt 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. listopadu 2019 12:35

Hollywood je přesvědčen, že takový fešák jako Brad Pitt nemůže zůstat po rozvodu dlouho sám. Lidé ho často spojují s exmanželkou Jennifer Anistonovou, teď se ale na scéně objevila jiná, mladší kolegyně.

Šuškandy jsou v Hollywoodu na pořadu každého dne a v poslední době se poměrně často týkají hvězdného Brada Pitta, který je po rozvodu s Angelinou Jolie oficiálně nezadaný. Zatímco jej řada médií spojuje s exmanželkou Jennifer Anistonovou, v těchto dnech se šíří zvěsti o vztahu s jinou, výrazně mladší kolegyní.

Novým objevem Pitta má být krátkovlasá a pihatá herečka Alia Shawkatová. Od září je spolu fotografové amerických médií už několikrát spatřili na veřejnosti, např. v divadle. Lidé z jejich okolí ale tvrdí, že mezi nimi nic není.

„Jsou vážně jenom kamarádi. Brad má různé přátele a ona také patří mezi ně,“ prozradil zdroj magazínu People s tím, že Pittovi stále přidělává starosti i exmanželka Angelina Jolie, se kterou se ještě finančně nevyrovnali.

Důkazy nejsou ani o intimním vztahu s hvězdou seriálu Přátelé Anistonovou. Ačkoliv média jako magazín Woman‘s Day tvrdí, že se Pitt snaží opět dostat do její přízně, zástupci herečky takové zprávy dementují jako vymyšlené.

Témata: Brad Pitt Alia Shawkatová Jennifer Aniston Angelina Jolie