SKANDÁL v Británii! Meghan nechtěnou obětí kauzy „zvrhlého“ prince Andrewa?!

Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. listopadu 2019 14:31

Celá Británie žije skandálem kolem „zvrhlého“ prince Andrewa. Vévoda z Yorku udržel styky s finančníkem Jeffreym Epsteinem, který zneužíval ženy. Jejich obětí se ovšem stala i vévodkyně Meghan. Co přesně se stalo?

Velká Británie je v šoku z toho, co se děje kolem královské rodiny. Královně se ve skrytu duše vybavují vzpomínky na „hrozný rok“ 1992, protože monarchie se otřásá v základech. Panovnice se svým synem Charlesem v zákulisí přinutili prince Andrewa, aby se kvůli skandálu stáhl do ústraní. Dlouho s ním přitom měli svatou trpělivost. Proč?

Poddaní jsou dle webu ibtimes.com přesvědčeni, že se členové rodiny rozhodli, že z vévodkyně Meghan udělají „obětního beránka“. Média proto dlouho věnovala větší pozornost Američance a jejímu manželovi Harrymu, nikoliv princi Andrewovi, kterého dusil skandál kolem styků s finančníkem Jeffreym Epsteinem, který podle všeho zneužíval ženy.

„Královna se snaží odvrátit pozornost od prince Andrewa k Meghan Markleové! Ostuda!“ stojí v jednom z komentářů na twitteru. „To oni (princ Harry a vévodkyně Meghan) jsou obětní beránci, kteří mají ulevit Andrewovi. Je to smutné,“ přisadil si další komentátor na sociální síti.

Britové se zkrátka domnívají, že královská rodina nechala napospas osudu Harryho a Meghan a snažila se zamést pod koberec skandál vévody z Yorku. Sice jde jen o domněnky, pokud by se ale potvrdily, pak není divu, že rodiče malého Archieho nechtějí se zbytkem rodiny trávit Vánoce.

Témata: Meghan Markle princ Andrew (syn královny Alžběty) královská rodina (gbr) Jeffrey Epstein