Meghan a Harry v izolaci: Palác je úplně odstřihl!

Princ Harry a Meghan Markle 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 21:57

Vévodkyně Meghan a princ Harry si užívají volna, během kterého jsou daleko od ostatních členů královské rodiny. V izolaci se však měl pár ocitnout už dříve. Čím si to rodiče malého Archieho vysloužili?

Princ Harry a jeho žena Meghan si během nedávné zahraniční cesty do Afriky vylili srdíčko v televizním dokumentu. Vnuk panovnice mimo jiné promluvil o neshodách s bratrem Williamem, vévodkyně si zase stěžovala, že se jí nikdo neptá, jestli je v pořádku. Zbytek královské rodiny se následně rozhodl, že zakročí.

Královna Alžběta a spol. se domluvili, že změní přístup k páru ze Sussexu, aby se Harry a Meghan necítili tak odstrčení. Kolovaly informace, že vévodkyni Kate slova manželky bratra jejího muže velice zasáhla, a tak se s ní údajně spojila, aby jí poskytla útěchu. Podle nejnovějších informací jsou to ale jen ničím nepodložené zvěsti.

„Rozhodně se nestal žádný obrat o celých 180 stupňů,“ tvrdí královský zdroj magazínu People. „Nic se nezměnilo. Nikdo s nimi nemluví, nezajímá se o ně a nikdo jim ani nepíše,“ dodal zasvěcený člověk z okolí páru.

Není divu, že se Harry a Meghan rozhodli strávit zbytek letošního roku v USA. Maminka americké vévodkyně Doria Raglandová nejspíš naslouchá starostem páru lépe, než členové královské rodiny, kteří mají svých starostí dost.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)