Rodiče Rytmus a Jasmina v šoku: Neuvěříte, co našli v jídle pro miláčka!

Jasmina Alagič, Rytmus a jejich syn Sanel 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

21. listopadu 2019 11:49

Není tajemstvím, že se do obchodů čas od času dostanou závadné produkty. Rodiče Rytmus a Jasmina Alagič přesto nevěřili svým očím, když zjistili, co se dostalo do jídla pro milovaného člena jejich rodiny.

Rapper Rytmus a jeho manželka Jasmina se letos stali rodiči malého Sanela, jehož výchova jde zatím jako po másle. Až teď manžele vyděsilo, když našli v krmení pro svého miláčka něco, co tam rozhodně být nemělo. I inspektoři kvality jsou totiž jenom lidé, a tak na pulty obchodů občas pronikne nějaký ten závadný výrobek.

„Často vám prostřednictvím instagramu doporučuji věci, které se mi osvědčily. Právě proto vám povím i nepříjemnou věc, která se mi stala, abyste si dali pozor,“ spustila vážným tónem Jasmina. „Kupovala jsem Daphne konzervy a byly tam kusy plastu!“ prozradila šokovaná maminka.

Malý chlapeček Sanel tedy nijak ohrožen nebyl, zato čtyřnohý člen domácnosti nejznámějšího slovenského páru si „užil“. Naštěstí to s ním dobře dopadlo, ačkoliv balkánská kráska přiznala, že mu konzervu naservírovala.

„Nevšimla jsem si toho, protože jsem Daphne dávala celou konzervu. Mohlo to být někde na spodku… zapíchlo se jí to do krku, několik dní to vykašlávala. A v dalších dvou konzervách jsme plast našli také. Takže dávejte si pozor!“ varovala majitele pejsků.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič