Vévodkyně Meghan vyložila karty na stůl: Konec mlčení o žalobě!

Meghan Markle a princ Harry 8

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 19:31

Vévodkyně Meghan a princ Harry už před časem zažalovali britský bulvár v domnění, že proti nim vede permanentní negativní kampaň. Teď královský pár konečně přestal mlčet o obsahu žaloby.

Vévodkyně Meghan s princem Harrym před časem rozpoutali válku s britským bulvárem, když na některá média podali žaloby. Královský pár nejprve odmítal prozradit další podrobnosti. Američanka vyložila karty na stůl až nyní.

Ze soudních dokumentů vyplývá, že vévodkyně žaluje noviny kvůli nepodloženým spekulacím, které se týkají těhotenského večírku, vztahu s otcem Thomasem a rekonstrukce sídla Frogmore Cottage.

Právníci popřeli, že by Harry a Meghan v domě měli speciální izolaci kvůli letadlům, soukromé studio jógy nebo tenisový kurt za desítky tisíc dolarů. Vadí i zkreslené vyznění dopisu, který Američanka poslala svému právníkovi.

Nově si vévodkyně stěžuje na zvěsti o večírku. Nesedí podle ní cena 300 tisíc dolarů, ale především informace, že na akci nepozvala svou matku. „Meghan matku samozřejmě pozvala a také jí nabídla, že jí koupí letenky. Její matka se však nemohla zúčastnit z důvodu pracovních povinností,“ konstatují právní zástupci.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)