Sbohem, vévodo a vévodkyně! Meghan s Harrym si zadělali na pořádný malér!

Meghan Markle 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. listopadu 2019 16:49

Britský princ Harry a vévodkyně Meghan mohou přijít o své královské tituly a pravomoci! Málem jim to hrozilo při cestě do Afriky, teď to stejné může nastat v USA!

Podle královské korespondentky Victorie Arbiterové by se v případě, že by se Meghan a Harry chtěli odstěhovat, museli vzdát všech svých titulů a královských privilegiích. To jim hrozilo ve chvíli, kdy zvažovali stěhování do Afriky.

Tato situace ale přesto může nastat. Královský pár totiž zvažuje, že se odstěhuje do USA. Podle serveru Daily Mail si zde hledají nové sídlo, kde by trávili většinu roku.

Manželé, tedy především Meghan, totiž chtějí bydlet v blízkosti její matky. Na tu je vévodkyně fixovaná a byla jí ostatně nápomocna spolu s princem Harrym i u porodu.

Daily Express před nedávnem uvedl, že hledání nového místa k bydlení začalo, a Harry s Meghan zúžili hledání na Malibu, v sousedství předních filmových hvězd. 

To nyní potvrdil server Daily Mail, který napsal, že Meghan s Harrym opustí Británii. Nepůjde jen o dovolenou, ale v rámci cesty budou hledat nové sídlo.

Témata: Meghan Markle Princ Harry