Harry, Meghan a Andrew jsou na ráně: Královně způsobili nejhorší noční můru!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

20. listopadu 2019 10:35

Princ Andrew a jeho synovec Harry s manželkou Meghan upadli do nemilosti královského paláce, jelikož tropí jednu skandální věc za druhou. Královně Alžbětě tak připomněli nejhorší noční můru, kterou v čele rodiny zažila.

Britská královská rodina se v těchto dnech otřásá v základech, na vině jsou tři její členové. V první řadě princ Andrew a jeho skandál kvůli kontaktům s Jeffreym Epsteinem. Podíl na současné situaci však mají i princ Harry a jeho žena Meghan, kteří se vykašlali na zbytek rodiny, když oznámili, že letos stráví Vánoce sami.

V královském paláci panuje velká nervozita. Tíha okamžiku dolehla především na královnu Alžbětu, jelikož její syn a následník trůnu Charles je právě na návštěvě Nového Zélandu. O panovnici teď mají všichni velký strach.

„Královna je pod tlakem. Všem sice říká, že je jí skvěle, protože to dělá vždy, ale je jí 93 let a je jasné, že si to vybere svou daň. Každý se o ní teď obává,“ prozradil zdroj serveru thesun.co.uk. Krize kolem Andrewa a neshody princů Williama a Harryho prý královnu trápí. „Budou to pro ní divné Vánoce. Tohle si snad nezaslouží,“ dodal zasvěcený člověk.

Britská média srovnávají současné dění s nejhorší noční můrou královny na počátku devadesátých let. V roce 1992 se musela vypořádat s odloučením prince Andrewa a jeho ženy Sarah, rozvodem princezny Anny a se zjištěním, že mezi princem Charlesem a jeho manželkou Dianou není vše v úplném pořádku.

Témata: Královna Alžběta II. Princ Harry Meghan Markle princ Andrew (syn královny Alžběty) královská rodina (gbr)