Británie na nohou: Vévodkyni Kate opouští princ William!

Kate a William 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. listopadu 2019 15:03 | Aktualizováno: 23. listopadu 2019 22:13

Vévodkyně Kate přichází o svou největší životní oporu. Opouští jí totiž princ William, tuto informaci potvrdil i královský palác. Všechno je ale trochu jinak, než se to na první pohled může zdát.

Princ William a vévodkyně Kate mají na první pohled harmonický vztah. Není to tak dávno, co budoucí královský pár absolvoval veleúspěšnou zahraniční cestu do Pákistánu. V těchto chvílích už v paláci připravují další dobrodružství v cizině, tentokrát se ale týká pouze Williama. Děje se snad mezi manželi něco?

Britský server express.co.uk v těchto dnech přinesl informaci o oficiální cestě prince do Kuvajtu a Ománu. Britové ovšem poukazují na fakt, že v jejím dosud zveřejněném programu chybí jakákoliv zmínka o jeho ženě.

„Vévoda z Cambridge navštíví Kuvajt a Omán mezi nedělí 1. prosince a středou 4. prosince. Cesta proběhne na žádost ministerstva zahraničí a Commonwealthu a bude první návštěvou Jeho královské výsosti v obou zemích,“ stojí v oficiálním prohlášení královského paláce.

Za neúčastí vévodkyně ale není nutné hned vidět manželské neshody. William a Kate mají nadále harmonický vztah, v zemi se naopak často spekuluje o čtvrtém dítěti páru. Oficiálního oznámení dalšího těhotenství se ale fanoušci královské rodiny zatím nedočkali.

Témata: Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)