Jennifer Aniston si připadá moc stará: PLASTICKÁ OPERACE!

Jennifer Aniston na premiéře 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. listopadu 2019 16:04

Jennifer Anistonová letos oslavila padesátku, leckdo by jí tento věk nejspíš netipoval. Sama herečka si ale prý připadá moc stará a má v plánu jít na plastickou operaci. Co má představitelka Rachel za lubem?

Jméno Jennifer Anistonové se v těchto dnech skloňuje především v souvislosti se snad už potvrzeným návratem seriálu Přátelé, jehož forma je ale nejasná. Na této vlně se chtějí logicky svézt i některá senzacechtivá zahraniční média, která tuší, že o herečku je momentálně velký zájem.

Např. magazín Globe vyrukoval s informací, že představitelka Rachel má v plánu jít na plastickou operaci, která má zkrášlit nikoliv tvář, ale její kolena. Anistonová se prý domnívá, že kvůli vytahané kůži na těchto kloubech vypadá starší, než ve skutečnosti je. Letos oslavila 50. narozeniny.

„Miluje své tělo a je pyšná na to, jak vypadá, ale vytahaná kůže na kolenou se jí nelíbí. Myslí si, že kvůli ní vypadá starší,“ měl časopisu potvrdit zdroj z okolí někdejší manželky herce Brada Pitta.

Magazín ještě dodává, že Anistonová je podle jeho informací kvůli operaci v kontaktu s odborníky. Server Gossip Cop se ovšem obrátil na mluvčí hollywoodské hvězdy, která vyloučila, že by se herečka chystala pod kudlu.

Témata: Jennifer Aniston