Britové v rozpacích: Královna Alžběta projevila slabost!

Královna Alžběta II. 7

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 18:04

Britové jsou v rozpacích poté, co královna Alžběta II. projevila slabost před televizními kamerami. Miliony lidí viděly v očích panovnice slzy. Co se stalo?

Královna Alžběta je asi nejváženějším monarchou na světě a pečlivě se drží protokolu, ani ona se ale občas neubrání emocím. Podle webu pluska.sk to na ní naposledy padlo během uplynulého Dne veteránů.

Právě před pár dny viděly miliony lidí, jak panovnice kapou slzy z očí. Stalo se tak při vzpomínce na všechny kamarády, kteří padli za porážku nacismu. Sama královna totiž za druhé světové války sloužila, a tak se jí tyto záležitosti logicky dotýkají.

Při nedělní ceremonii se královna Alžběta dojala až k slzám. Nastalá situace s ní natolik zacloumala, že pláč nedokázala zastavit. Dle zmíněného serveru jí musela přijít utěšit vévodkyně Kate.

Princ Harry a vévodkyně Meghan by si proto měla dávat dvakrát dobrý pozor, aby královnu nerozrušili. Přesto se rozhodli jí oznámit, že s ní nestráví letošní Vánoce. To ale panovnice přijala s chladnou hlavou a jejich rozhodnutí posvětila.

Témata: Královna Alžběta II. královská rodina (gbr)