Angelina Jolie po peklu s Pittem: Nový chlap?

Angelina Jolie 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 15:40

Angelina Jolie se po rozvodu s Bradem Pittem konečně osmělila a začíná si hledat nového partnera. Po třech nevydařených manželstvích je ale velice obezřetná. Na koho si hollywoodská herečka dělá zálusk?

Rozvod Angeliny Jolie a Brada Pitta byl dotažen až letos v dubnu, ale v moc přátelském duchu to po třech letech rokování od chvíle, co se v roce 2016 slavní herci rozešli, asi neproběhlo. Čtyřiačtyřicetiletá herečka si nedávno postěžovala, že jí o jedenáct let starší exmanžel dennodenně komplikuje život.

Dalšího partnera si proto herečka a režisérka bezpochyby představuje jinak. Podle všeho už dokonce pracuje na hledání ideálního partnera. Jak se jí daří?

„Na pár schůzkách byla. Žádný vážnější vztah z toho ale nevzešel,“ prozradil zdroj magazínu US Weekly. Naposledy se spekulovalo, že vyvoleným Angeliny je padesátiletý holistický léčitel Sat Hari Khalsa.

Pittova bývalka ale zatím netlačí na pilu. „Nebrání se myšlence, že by si někoho našla, není to ale její hlavní priorita. Chce se spíš soustředit na děti a na svou práci,“ dodal zdroj s tím, že vdávat se hollywoodská hvězda už rozhodně nechce. Však už před oltářem stála třikrát.

Témata: Angelina Jolie