Vévodkyně Meghan a Kate na drátě: Překvapivý zvrat!

Vévodkyně Kate a Meghan 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. listopadu 2019 13:04

Vévodkyně Meghan a Kate se podle některých zdrojů nemají zrovna v lásce, ostatně i mezi bratry Harrym a Williamem panuje jisté napětí. V posledních dnech ale došlo ke zvratu. O co se oba páry snaží?

V očích mnoha Britů ze sebe princ Harry a jeho žena Meghan udělali nedávnou dokumentární zpovědí svým způsobem uplakánky. U řady lidí ale vyvolali soucit. Odezvy se dočkali i od jednoho z vážených členů britské královské rodiny.

Konkrétně měla být na drátě k dispozici vévodkyně Kate, u které pocity páru ze Sussexu rezonovaly. „V zákulisí mi svěřili, že vévodkyně Kate dělá maximum pro to, aby se všichni spojili a pomohli vévodkyni Meghan,“ uvedl dle ahaonline.cz někdejší královský dopisovatel Phil Dampier.

„Nikdo nechce nechat vévodkyni v nepříjemnostech, a tak se vévodkyně Kate snaží všechno napravit v soukromí. Řekli mi také, že s Meghan mluvily po telefonu. Kate je jí upřímně líto, ale ví, že vévodkyně Meghan bojuje,“ dodal korespondent.

Obavy o svého bratra Harryho a jeho manželku vyjádřil po odvysílání dokumentu i princ William. Následník trůnu si dělal velké starosti, protože mu oba připadali velice zranitelní. Doufejme, že dokážou vévodovi a vévodkyni ze Sussexu pomoci.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William královská rodina (gbr)